klipp klipp



Ja, eftersom mitt hår ändå inte gick att borsta igenom och därmed inte ha utsläppt så fick jag inse fakta att en klippning var enda utvägen... Och Alex ÖVERTALADE mig att han skulle få klippa mig. Så mitt i natten så gjorde han det, men han klippte sjukt ojämt.. haha.
Jag gick till frisören dagen efter och "rättade till" det, så mkt som det gick iaf... Men det är skönt att ha rätt kort iaf. Och grymt kul att kunna dra fingrarna genom håret!!

Hårpsykos

Okeeej                                              .

Jag hade färgat och blekt och färgat (osv ,history repeats itself) innan jag slitit som fan för att få det blont "den här gången ska det FÖRBLI blont minst ett år!" . Jag hade alltså fått det blont (igen) och var supernöjd... Oh ja. Typ tre månader, sen tonade jag mitt slitna och halvt avfallna hår... RÖTT! Knallrött! Jessica Rabbit!!! Jag var jättesnygg innan första tvätten, då färgen började ramla av. Jag trodde väl att det skull försvinna någon gång etersom det var toning men det gjorde det INTE.

Så jag bestämde mig till slut för att blondera över skiten (igen..) Så nu, efter 4 lekningar till på 3 veckor sitter jag här med SUPERBLONT hår igen. Och jag skojar inte, hälften av håret är borta. Tur att jag hade supertjockt hår... en gång i tiden :/

Jag får ha olja i håret konstant, jag har sår i hårbotten, jag har klippt av det en bit... Det ser förjävligt ut men jag har ett problem, en slags hårpsykos. 

Random thoughts

Tankar, poetiska och patetiska texter. Nytt, gammalt, samlar lite här. Random thoughts, random me. :)

RSS 2.0