sjuk

Nu har jag inte lagt in något här på jättelänge, men det gör inget för det är bara 1 besökare om dagen! (-HEJ, how YOU doin?)

Jag är bitter för jag är sjuk. Jag menar jag har feber och måste snyta mig 70 gånger i timmen och kan inte sova för jag kan inte andas genom näsan men inte heller genom munnen för då får jag hostattacker... Och  min hals är helt svullen och gör ont=(  Jag kan säga att jag hatar att vara sjuk.. Jag har liksom inte tid eller lust tycker jag!

Annars är jag arbetslös och pank som vanligt, men men, jag pluggar iaf lite och det är att göra nåt vettigt och sysslar jag ju lite med musik som är typ det roligaste ändå...

Här en bild jag tog på Alex och Carro (heter dom..) till ett projektarbete i skolan, vi var tre fotografer att fota, men denna bild har jag såklart tagit. Vi fotade i Jonas vardagsrum och var lite begränsade med ljus (hade en vanlig blixty på stativ med paraply) men man gör det man kan!



en låt jag gjorde

Igår blev jag "klar" med en låt, så klar som jag kan bli åtminstone. I nuläget ^^  Jag la upp den på myspace.
Den är låten längst upp. Jag gillar den mycket, vill nog inte ändra så mycket alls på den. Har använt lite roliga exotiska ljud på klaven ! Började med den i höstas.




För övrigt, så behöver jag fota till mitt slutprojekt. Tänk om jag inte får ihop något till utställningen i maj. Vad fail.

promenad

Var ute förut med Alex också på en iskall (foto)promenad... usch vad kallt! Men kul med canadagäss i området :)



filmstills

Vi hade en uppgift i skolan, "filmstills". Inspireras av en film och fota typ, filmstills helt enkelt, därifrån. Jag kände mig totalt oinspirerad. Jag gillar ju inte att kolla på film så mycket eftersom jag tycker det finns så få bra. Och gjorde det främst när jag var yngre, och det är svårt att minnas exakt. Och att hitta något man faktiskt kan fota också. Jag hatar kylan och tänkte INTE gå utomhus och fota.

Igår kväll kom jag äntligen på att det fick bli eternal sunshine of the spotless mind. Bra film, och några scener som var relativt enkla att genomföra.... (I´m so lazy)
haha vad tycks om fejk-regnet? ;)



Random thoughts

Tankar, poetiska och patetiska texter. Nytt, gammalt, samlar lite här. Random thoughts, random me. :)

RSS 2.0