No

NO
You don´t move me anymore
And I´m glad that you don´t
Cos I can´t take it anymore

Yeasayer - O.N.E <3
Absolut helt bäst just nu!! Det var liksom länge sen jag hörde en låt som får hela mitt hjärta och själ i så stooor gungning!
* * *
Snart vernissage och snart en färdig låt... nice nice :) Ett ambitiöst stort projekt med Måns haha...
För övrigt en jävla stress i mitt huvud, men man får tänka positivt!

Animals

Vår lilla jourhemskatt har börjat trivas så bra här, Nos heter hon, hon kallas Nosis av mig (och alex...) Hon är så söt.
Vi ska köpa henne, men vi måste vänta en månad för att se att hon inte är sjuk, sen ska hon veterinärkollas en gång till och steriliseras! Hon var förkyld och det var därför hon kom hit, för att inte smitta de andra katterna på Kattstallet. But she is a keeper :D I början var hon rädd men nu är hon, på sin vakt, men supergosig, älskar att ligga på mig i soffan och bli klappad :)
... Fast hon är inte bättre än Addis, ingen kan vara det!!! (<3)
Jag vill ha en hund också... (?!) Alex som var den första som sa det, att vi ska ha en hund sen, han tycker det är jättejobbigt nu när jag också vill ha det. Nu har han ångrat sig totalt. Men det är klart att vi inte kan ha en hund nu, när vi inte vet hur mkt tid vi kommer ha för vi vet inte vad vi kommer jobba med om ett halvår/år. Och hur mycket pengar vi kommer ha...
Men jag vill ha en hund, en som blir glad av att se mig, en som kan leka med Nosis (inte addis, han hatar ALLA andra djur hahaha, kommer aldrig glömma hur stor han blev och hur mkt han fräste och skrek åt två jättemysiga amstaffar hemma hos mig för länge sen !) och en som kan följa med mig ut på mina promenader (som inte blir av lika mkt nu för jag vågar typ inte, tråkigt!) Jag har alltid älskat långa, många promenader!
Denna ras vill jag ha! Staffordshire Bullterrier :
Fast egentligen vill jag ha en Sån här, en Amstaff men det har jag redan tänkt ut att det inte rätt första hund för mig .. :) Men dom är såå fina och gosiga och härliga!

Random thoughts

Tankar, poetiska och patetiska texter. Nytt, gammalt, samlar lite här. Random thoughts, random me. :)

RSS 2.0