Saknar :(

Var på inspelning idag i vitan, den där kortfilmen om medveten konsumtion. Det gick fort; det var ju i princip bara en scen, i olika vinklar. Jag gick och höll en skylt och sen kom en kille och började prata och fråga lite och jag svarade och försökte peppa honom. Det var trevligt att göra något och de var nöjda.

Efter det satte jag mig en en timme på en bänk och läste boken i "Omvårdnad" (helvetes-kurs för övrigt...) innan jag kilade hemmåt. Jag gjorde en vegansk ugnspannkaka, på freestylat recept med bl. a mannagryn och psylliumfröskal för att få lite härlig konsistens och smak. Blev najs. Nu har jag precis kollat Let´s dance (Anton Hysén är så galet duktig?!)

Jag saknar Söder. Saknar när jag bodde där. Saknar faktiskt att bo med min mamma också, haha, och speciellt min bror. Och Addis. <3 Det var ju snart tre år sedan jag bodde hemma, men... Saknar att alltid ha nån att snacka skit med, berätta roliga saker och visa roliga grejer för, laga mat med, äta med... Sen med själva Söder (sofo) saknar jag mina långa nattpromenader med oslagbara utsiktsvyer, när jag brukade hänga med Lisa (och andra) i bågen, på medis, nere vid årstaviken... gå promenader från skanstull till hornstull, gamla stan, t-centralen... Snacka om allt möjligt, diskutera skiten ur varenda liten grej.  Dricka massa öl på kvällen och natten och bara vandra hem till porten.

<--- finaste platsen att sitta på... jag och bänken <3

Random thoughts

Tankar, poetiska och patetiska texter. Nytt, gammalt, samlar lite här. Random thoughts, random me. :)

RSS 2.0