ensam i staden

Tränade... och sen satte jag i mig typ en påse kakor. Bestämde mig för att åka in till stan. Gick runt och runt, länge, kors och tvärs över staden. Fina staden; det är tur att den är så vacker. Tanken på att gå runt i evigheter utan mål, i en ful stad, känns inte alls lika bra. Man kan titta på mycket folk. Jag gör det och blir yr. Men vattnet, himlen och byggnader blir man inte yr av alls. Blir glad av utomhusluft och vatten. Även om allt är smutsigt.

Jag såg många tjejer och killar som var uppklädda. De var fina. Tjejer med omsorgsfullt fixat hår och klackar på 15 cm. De går armkrok för att inte ramla tror jag. Att de orkar, är en annan tanke jag får.

Jag åkte hem strax innan 21 elr nåt sånt. Kom hem... tände inga lampor. La mig i soffan och stirrade på tv:n (var bara skit.) Hade Alex kommit hem hade han utbrustit: "MEN ÄLSKLING... Du kan inte ligga såhär i mörker!!! Jävla vampyr..." :)

Somnade och vaknade upp efter ett par timmar till nån jävla brinnande animerad figur på en motorcykel. Han kravlade sig till en gravsten och dog där i ett tillstånd av icke-animation. En gubbe kom fram med en spade. Var tydligen filmen Ghost rider... Efter ett tag pallade jag mig upp och fixade lite middag. Nattlig middag.
Känner mig vild; livin' on the edge... ! Har ballat ur lite, vad för äventyr sker härnäst?!

Har varit lite av en ensam vecka faktiskt... Men kakorna, de har inte lyst med sin frånvaro :o

<--- prommis



so naughty.

Skulle ju ha pluggat idag... det blev typ, 20 min, sen flög jag iväg på något mystiskt sätt och hamnade i garageband där jag fortsatte på min fina lilla låt :o Nu är kl 02:20, hmm...

Vad mycket jag måste göra innan tisdag, varför är det så ? Jag måste göra klart mina insändningsuppgifter (zzzzz), plugga på provet som jag har på Måndag (!), plugga på vad jag ska framföra på provfilmningen på Tisdag (:s)... Det är väl egentligen det som är prio... Fast jag vill, vill, vill göra klart låten också! Men något är fel på mitt ljudkort (elr micken) det brusar och har sig. Man är ju inte så teknisk heller att man fattar vad det är.

Annars har dagen/kvällen varit lugn. Gick en lång regn-promenad, tränade, gjorde en mega-god middag, kollade på postkodsmiljonären och Lets Dance med Alex, och Bubbi gosade med oss i soffan =) Då är kvällen fan exakt som den ska vara ! Bara mysig och det slår alla utekvällar.

PS, det får jättegärna NÅGON gång bli lite soligt och sisådär 15 grader :) Vill ju kunna ha min coola kavaj som jag köpte förut. DS (skriver man så?)

De där man aldrig borde släppa taget om

ifall man hittar dem...

De som förstår en.
De som ligger på ungefär samma intelligensnivå.
De, vars hjärtan slår lite likadant som ditt
som blir arga av sånt du blir arg av
smälter lite för sånt du smälter för :)
Skrattar vid samma ställe
ser humorn precis där du ser den
Förstår dina resonemang
orkar lyssna och vill prata

Kanske inte alltid håller med om vägarna till allt, men... målen

... så att säga.

Förstår du?

Jag har inte så många...

en man på gatan

Jag lunkade längst st:eriksgatan, hade inte så bråttom. Sunkig kände jag mig; mitt otvättade korta hår fick gömma sig under en svart mössa. Lite röda märken på huden, flammig här och var, men jag orkade inte ta på foundation. Inget smink alls hade jag. Min vanliga gamla jacka, svarta baggy chinos och en stor tygkasse över axeln. Jag kände mig 0% fin, men sket i det. I flera månader har jag undvikit speglar nästan konstant, tycker inte om vad som hänt med ansiktet och näsan.

Då kommer en man i motsatt riktning, som liksom siktar in sig på mig, han viftar lite och säger: Excuse me..
Javisst, tänkte jag, en turist som vill fråga om vägen elr så. Turisten var en väldigt kortvuxen man, kanske 165 cm, han hade grått hår och lite grått skägg. Han var kanske 60 år och såg väldigt trevlig ut.

Jag: *ler* -Yeah, hi..?
Han: *ler en massa* -You look great!
Jag: *tänker oj, trevlig inledningsfras, amerikaner är väl såna, men vad var frågan?...* -Uhm... thanks!
Han: -NO, Thank YOU! You look so great, you should really... look yourself in the mirror! You look so great...
Jag: *ler massa men ser typ jättechockad ut* Uhm... uuuh thaaaanks...... uuhm??? Thanks!!.... Byee...?

Och så viftade jag lite med handen som Hejdå, stranger, efter att jag förstod att han bara ville säga det, för något mer sa han inte, han bara sa de orden och stod där och log :)
Han såg skitglad ut och viftade med handen och vi gick åt varsitt håll...

Jag vet inte varför han sa så, kan tillägga att han inte var full eller narkotikapåverkad, han hade heller inte ett sliskigt/äckligt sätt. Han kanske verkligen tyckte jag var fin, eller så tyckte han jag såg ledsen ut (eller ful) och ville göra mig lite glad. Hursomhelst... jag blev väldigt glad. Och väldigt förvånad. Men jag fortsatte léendes gatan ner :)

Episk dröm. EPISK!

Ha ha ha, det här är så kul att jag måste skriva ner det... Jag hade då en dröm inatt, en mardröm, en sån där riktigt läskig och obehaglig dröm. Jag vaknade flera gånger och skrek och VILLE att det skulle vara en dröm... men somnade om direkt och drömmen fortsatte, lika verklig och hemsk. Men upplösningen på denna mardröm är det BÄSTA (GINGERS DON´T HAVE SOULS!!!)



Min bror var försvunnen, han skulle ju åka tillbaka till England idag men ingen hade hört av honom. Jag var så orolig, ville inte att något skulle hänt honom. Ingen fick tag i honom och det sista någon visste var att han skulle till vårdcentralen i Rinkeby (?!) för han var sjuk. På en slags fest fick jag reda på några att vårdcentralen i Rinkeby varit utsatt för något jättehemskt, något stort och farligt... Jag kopplade direkt ihop detta med Fredriks försvinnande och blev helt utom mig av oro!!!

Jag bestämde mig för att med Alex och nån annan snubbe från festen åka och leta efter Rinkebys vårdcentral (mitt i natten...) för att se om Fredrik låg där skadad elr något. Vi gick till Rinkeby och letade efter vårdcentralen, till slut hittade vi den, men den var självklart stängd.... men vi lyckades ta oss in ändå. Där inne fanns ett gäng konstiga typer. Först ett gäng prostituerade kvinnor (wtf?) som raggade kunder. Så de kör bordell på natten?! Skit samma, måste hitta Fredrik... Alex och den andra killen gick någonstans och jag åt ett annat håll. Den här vårdcentralen blev till en stor läskig byggnad med massa gångar osv... Något hemskt hade hänt här, det visste man. Här och var låg läskigheter (minns intenom det var blod, kroppsdelar eller att det brunnit massa...)

Helt plötsligt dyker massa människor upp, ruggiga typer! Minns inte vad de sa, men jag frågar något och de låtsas normala till en början. Men sen börjar de följa efter mig och säga att jag är ute på djupt vatten, etc. De berättar vad som hänt där på vårdcentralen (typ nåt massmord!!) och omringar mig. Några av de är rödhåriga och resten sliter av sig sina peruker och visar sig också vara rödhåriga! Helt plötsligt står jag där omringad av onda "gingers" och de säger att nu måste de döda mig för jag vet....... Jag har en sån panik och dödsångest och skriker: "NEEEEEEEJ!!!! NEEEJ!!! DET KAN FÖRFAN INTE VARA SANT!!! DET ÄR JU EXAKT SOM I SOUTH PARK!!!!" Men som tur var vaknade jag ju upp då. Efter ett tag så fattade jag att jag var säker och att det bara var en dröm.

vissa män gör mig illamående.



Det var en rolig dag igår !
Först var vi på Jameson, jag Ida och Malin (åh vad trevlig Malin är) sen kom även en snubbe som hette
Victor dit som var supertrevlig och snäll. De visade ultimate fighting tror jag på Tvn och det var extremt mkt
testestoron kändes det som... Sparkade på varandras huvuden när de låg ner, de runtomkring oss hejade på...
Iaf, när de stängde gick vi till Kellys där det var helt smockat med folk! Jisses... Eric kom dit också, kul. Jag hade jättekul, full och glad liksom och bra sällskap :D

Det enda som gjorde mig lite irriterad var då ett gäng s k män... 

Bakom oss i kön till Kellys stod en blond tjej med jättesilikonbröst med ett gäng män (enbart.) Det var uppenbarligen ett kompisgäng. Männen var kanske 30-40 och hon kanske 28-30. Hennes jacka var öppen. De ville att hon skulle gå fram och fixa in dom, "känner inte du vakterna här?" Hon sa att hon inte visste, men okej, hon kunde försöka... Trängde sig fram till de och började snacka. Männen började då snacka om att hon har ju iaf jävligt stora bröst "HÖ HÖ HÖ" så det borde ju funka...

Jag tittade på dem. Tyckte de var äckliga. Undrade vem tjejen var och varför hon bara verkade ha (såna) killkompisar. Undrade vad hon jobbade med, hur hon mådde, vad hon tänkte... När hon stod med de i kön såg hon så allvarlig ut, aldrig log hon, när hon gick fram till vakterna log hon inte, hon stod kvar där när vi gick in och hennes killkompisar äntligen fick komma in, hon log inte då heller.

Inne på toaletten på kellys hörde jag en tjej som var så upprörd och sa "det är inte okej...." hon var väldigt kort, kanske 145-150 max, väldigt ung. Hennes kompis sa till henne: det var bra att du sa till, sådär gör man inte! En gång tafsade en kille på mig och jag tryckte upp honom mot väggen och sa sådär gör du fan inte på mig!
Jag, på lyset osv, var tvungen att fråga vad som hade hänt... ja självklart, en random kille hade börjat ta henne på arslet, hon sa till men han bara fortsatte. Jag sa till henne att jag HATAR såna män och om hon vill att jag ska slå honom så är det bara att säga till för jag gör det JÄTTEGÄRNA och jag tar gärna det eventuella straffet!
Hon sa att det var snällt, men det behövdes inte, men hon sa att hon var ledsen... för det har hänt flera gånger att män gör sådär.

Jag var så jävla fly förbannad. Det var verkligen evigheter sedan någon kille gjorde så på mig. De vågar inte. Jag är äldre nu och jag är lång.  Men en liten kort tjej vågar de ge sig på. När de stängde så träffade jag på den tjejen igen vid garderoben och jag frågade om hon såg honom för då skulle jag slå ner honom, haha. Kanske hade jag inte lyckats men jag hade gärna försökt. Det var väl tur för mig att det inte blev så, men JAG AVSKYR SÅNA DÄR SÅ KALLADE "MÄN".

Vilken höjdardag.

Vaknade vid 13, kunde inte ta mig ur sängen förräns vid 15. Tog mig upp och lyckades knåpa ihop början till en låt. Jag har texten. Jag har typ melodin. Jag har inte riktigt musiken... Lite halvdana pling-plong.

Jag ville röra på mig, så jag åkte in till stan och tog en långprommis i regnet. Sen handlade jag kaffe, pasta, halloumi och en paprika innan jag tog tuben hemåt. Jag frös lite och var ganska blöt.

Jag tränade lite efter bästa förmåga och kände mig rätt stark. Alex skulle kommit hem, men nej, självklart inte, han drog ut istället. Så jag åt själv och hoppades förgäves att något bra skulle dyka upp i TV-tablån. Stängde av Tvn och läste halva boken i Etik och livsfrågor. Nu har jag bara halva kvar. Och ett prov. Och två insändningsuppgifter.

Högtalarna har slutat fungera, hörlurarna fungerar inte heller. Jag kommer inte åt musiken, när jag behöver den som mest. Det enda jag hör är regnet som smattrar mot rutorna och det borde vara mysigt, men är inte det.

Imorgon ska jag träffa Ida och dra ut nånstans på söder. Jag är inne i en sån social period känner jag. Egentligen tycker jag inte att det är okej att dricka med tre dagars mellanrum, men nu blir det så. Amazing.

Anchor.


Det blev anchor istället igår... Först softade vi hos Becka med hennes brorsor och Niklas. Drack öl... Sen drog vi då in till Anchor, fast vi sa att vi inte skulle hamna där, haha. Men likt förbannat blir det alltid något rockställe! Jag hade jättekul... Lite för kul kanske. Alex hade också varit ute, så han mötte upp mig i stan och så tog vi nattbussen hem till hooden ;) Jag proppade i mig massa bulgur med chiliolja, hehe.

Nu sitter jag och fikar med mig själv, det är mysigt om än lite ensamt för Alex spelar dataspel... Jag har lite huvudvärk, vaknade efter fem timmars sömn och kunde inte somna om.

Jag känner mig enormt fotosugen, på ett år så har jag bara fotat två gånger... Det borde bli ändring på det. Nu behöver jag bara en extremt cool och snygg modell.

<----- Gulligheten när Nos sätter sig och jamar på golvet och till slut hoppar upp i knät och bestämt ska sitta där i en halvtimme och kela... <3

jag ska se dig igen

En vacker dag ska jag se dig igen
råka snubbla över dig
det behöver inte ens vara en vacker dag
men jag ska snubbla över dig
och säga hej
.

Imorgon ska jag träffa Becka & hennes bror förmodligen och kanske några fler... Vi ska budgetfesta lite.
Ska ta med mitt överblivna boxvin till henne, sen ska vi åka in till Dovas och dricka 50 cl öl för 30 kr :)
Sen ska vi förhoppningsvis till Debaser... det fruktade, dyra, härliga Debaser :) Budgeten för kvällen ligger på
100 kr per skalle ungefär. Men det blir trevligt eftersom Becka är underbar och jag gör saker alldeles för sällan...

Det är regnigt ute, men det gör inte så mycket. Folket flyr gatorna och jag kan filura runt själv :-)))
Imorgon på dagen måste jag dock plugga. Stenhårt och ända fram till kvällen.






Jusste, PROVFILMNING

Ja, det är ju lätt värt att skriva ett inlägg om. Så aa, hihi :)

<---- fett glad fast bilden är några månader :P

Var på en provfilmning förut för snabba cash 3. Ja, jag blev uppringd av rollsättaren. Fast jag visste inte att han var det alltså, för han lät så liten :) Nu när jag tänkt efter så sökte jag nog till Snabba cash (ettan) 2008... För jag klurade på hur han hittade mig; hade jag varit statist hos Tre vänner elr något sånt...? I alla fall, det var för en slags biroll, en lite konstig roll (som vanligt :)).

Jag var nervös, jättejättenervös; har ju inte pysslat med sånt där på jättelänge. Och jag har verkligen aldrig varit på en provfilmning! Men det som var kul var att jag kom på hur jävla kul det är att ha lite press på sig och agera. Jag älskar ju det. Jag är ju en jäkla teaterapa som alltid ska spela långa scener och sedan säga: HA!!! SKOJADE BARA!! DET DÄR GICK DU PÅ, ELLER HUR!!! Och Alex som känner mig så bra går typ alltid på det :))) Jag ÄR en bra skådis, JAG ÄR DET...

Fast hursom, det här med provfilmningen var lite klurigt. Fick inte öva på några repliker elr så, utan improvosera. Jag tror ärligt talat inte jag förstod hur han menade alla gånger. Såna här kille-tjej-grejer. Ragg-grejer. Och hur är man pushig på efterfest ensam med en kille ? Shit, sånt har jag aldrig pysslat med. Också sjukt svårt att improvosera fram att man tycker det är kul att bli tillfrågad om man vill bli en hora, haha. Hatar män som tror de kan köpa tjejer på alla sätt och vis så jag hade gett honom en rejäl utskällning egentligen... Men jag försökte nu iaf!!

Sen skulle jag dansa, självklart valde jag den sämsta låten jag vet, stod still i huvudet! Fick jag glatt dansa till den. Kan säga att det var J-KWON - TIPSY.... hahaha. Fy fan! Det var som ett stort skämt :) Sen sista scenen skulle jag bli överfallen och desperat försöka ta mig loss... Blev lite strypt, haha hade till och med lite svårt att prata efteråt. Det var roligt! Jag trodde jag var stark, men tydligen är jag klen.  Men jag sprattlade efter bästa förmåga i alla fall, skrek och rev honom lite... pinsamt... kom blod och allt! Yaay! Men om han blev sur så höll han god min (eller så suger jag på att se sånt... jag bad i alla fall om ursäkt.)

Jag vet inte hur det gick. Eller om jag var tillräckligt snygg =( Det var tydligen nån jävla snygg-tjej-roll. Sen var han väldigt rolig också, rollsättaren som jag spelade mot :D Det var nog inte till min fördel!  Han skulle höra av sig. Men det finns säkert någon/några som var bättre än mig i slutändan. Inte för jag hoppas det. Men hursomhelst, en jätterolig erfarenhet! Jag blev så taggad att jag ville registrera mig på statist.se, stagepool, uppa medlemskapet på filmcafe... Men det är ju så jävla dyrt, 175 spänn i månaden!!! Jag som ska köpa gymkort också! Lägg ägg.

Mysigt att läsa om...

min glädje över att ha stått ut i helvetes-skolan :P haha...

Nu läser jag omvårdnadsprogrammet på, YEP, komvux och det funkar! Även om jag gråter och drar mig i håret här hemma och har velat ge upp tusen gånger. Men jag har fått Godkänt i alla kurser hittills, till och med några VG :) Vem hade trott... ! Allt blir nog bra tillslut. Sista terminen väljer jag psykiatri, vilket blir soft eftersom jag redan läst en hel del av kursen på min fritid sedan innan :))

Random thoughts

Tankar, poetiska och patetiska texter. Nytt, gammalt, samlar lite här. Random thoughts, random me. :)

RSS 2.0