Presenter hehe

Det var min födelsedag i Fredags, 26:e mars :)   Var helt underbart, spenderade den med familjen och Alex bara. Vi åt middag hos min mamma, hon, min pappa, min brorsa och alex (och addis :D) My favorite crew =) Åt suuuuupergod mat och en helt underbar tårta som jag hade "beställt" ^^ Gick inte ut sen elr något, drack ingen alkohol, nöjd över det.

Jag fick en resa för två pers av min mamma (hur kan man va så snäll!!!!) Antingen en vecka (inkl helpension:D) på cypern, eller 1 vecka i magaluf, elr 4 dagar i Rom... ROM, blir det nog :D UNDERBART! I maj är det.
Sen fick jag supersöta kuddöverdrag (och innekuddar=)) från H&M Home, som jag önskaty mig... Rosa, prickiga och vita, supersöta... Fredrik (min bror då) gav mig en t-shirt "Little miss bossy" haha, så sann.

Och tja, av Alex fick jag en liten shoppingdag med valfri budget :D (jaja, man får väl drömma!) Han tycker det är på tiden att jag ÄNTLIGEN köper lite kläder... Jag har inte haft råd, så jag köpte väl kläder senast för två år sen typ.. Jag har varit så pank och det lilla jag kunnat "lägga" på nåt annat än hyra å sl-kort å mat, har gått till kamera å utrustning å mikrofon...
Och jag fick även salt å pepparkvar an min pappa , och en hål-apparat, en som gör hål i papper, haha=)

Jaja... det är så jävla roligt att fylla år och få saker :D Så ere, I´m a kiddo!
Så nu är jag hela 22 år! Väldigt stolt är jag. Och ganska smart har jag blivit också. Nu skulle soc-tanterna å Maria Ungdom-faschisterna se mig, hahaha.

Gammal musik och nya bilder !

Hehehe... hehehe... he.. hehe.... hehehe ;)



Kanske bara är jag, men känner mig väldigt levande när jag lyssnar på The Battle Of Adwa, Addis black widows första album från -95 !  Vare sig ni i normala fall gillar knäpp old school hiphop med lite afrikanska ifluenser, haha, eller inte, så bara lyssna lite! Och lyssna för guds skull på texterna ;) finns att höra några låtar HÄR (obs, "bad girl" är deras andra projekt bus75)

Så himla glad att jag har hela skivan hemma ;) It´s my treasure!!! Fick den i present av mamma för massa år sen, hon lyckades hitta den på franska ebay. Jag blev så lycklig. Och Creams röst är hetast i världen.

Okej, but moving on , haha! Har nya bilder på fina Alicia. Har fan slitit med dom länge nu. Redigera bilder tar sin tid och det blev en massa bilder. Här är två, fast i lite mindre storlek och sämre kvalité.

Makeup: Linda F

sunny day

took some pics
on a sunny day!
:)

Jag, en tarantinokaraktär?

Hahaha. En rolig grej hände idag. Eller, en gammal klasskompis från grundskolan, la till mig på facebook, och jag skrev Hej och så. Och så sa han: Jag trodde du flyttat till Japan och var Mangafigur på heltid.

QUE?! Det var det mest random jag hört. Jag undrade vart det kom ifrån och sa att jag inte gillade japansk kultur.

"Haha vet inte vart jag fått det från, alltid fått nån typ av hm.. "Kill bill Vol 2.Tokyo-remix.mp3" feeling av dig :D Eller nåt sånt.. Du känns som en Tarantino karaktär kort och gott."
Ja, bara för att det var det roligaste någon sagt om mig på väldigt länge så kopierar jag in det i min "coola blogg". hahaha.

Btw, igår fotade jag Alicia igen. Det gick sådär, min kamera vägrade autofokus me alla objektiv så jag fick fokusera manuellt. Väldigt svårt på avstånd... Hälften blev suddiga. Sen märkte jag att jag fotat allt i jpeg normal, efteråt (INTE BRA!) Alex hade nämligen lånat min kamera nån gång utan min vetskap och ändrat till jpeg normal, och sen inte ändrat tillbaka. Min bildbehandling blir ganska begränsad, att ändra färger/exponering/ljushet/svärta går inte så bra, osv. Men sötiga bilder blev det anyhow!
(en ÖGONBLICKSbild !)

Caaats

Den senaste tiden har jag mest kollat på djurprogram när jag tittat på tv... vilket jag gör en hel del :P
Animal planet och Nat Geo Wild. De har jättebra program. Mina favoriter är Dangerous Encounters, diverse program från savannen, zoo tales och Naturpolisen i Houston och Philadelphia. Att jag aldrig kollat på det förut... Djur är ju det bästa som finns. Och helt plötsligt vill jag bli veterinär :P
Och jag som saknar Addis så mycket, har ju velat skaffa en ny katt/katter, eftersom jag inte har hjärta att ta honom hit. Köpte ju honom när jag nyss fyllt 17 och bodde hemma... han tog aaaaaalla mina pengar haha.. han var en dyr jävel. Han har bott där så länge och är hemma där och kan dessutom gå ut lite på innergården, vilket han ÄLSKAR, han är så vild av sig. Jag vill inte ta honom hit för han kan inte gå ut här i området, aldeles för osäkert för honom. Men jag älskar och saknar honom så. Varje gång jag hälsar på "hemma" så leker jag med honom å fajtas lite =)
Iaf, min abstinens har gjort mig jävligt bestämd med att jag (vi... man har ju en sambo) ska köpa ny katt, en till bengalkatt och en bombay eller sokoke! Jag älsakr katter med vild look och som är självständiga, aktiva, sociala och lite dampiga :D Som springer rut och busar och klättrar och attackerar en när man minst anar det haha...
Men dom är så dyra. Får vänta. Under tiden så ska vi vara jourhem åt hemlösa :P
Och på torsdag får jag veta hur det ska bli med mina tänder, wii hjäälp, kommer jag se mongo ut i två månader eller... jag vet inte än! haha! Och på Fredag ska jag fota Alicia , såå förhoppningsvis får jag lite snygga bilder för jag har fan inte fotat ett skit senaste tiden för jag har varit för trött och oinspirerad..
En skuttande liten jepard unge.. bara för den är så söt :D

Random thoughts

Tankar, poetiska och patetiska texter. Nytt, gammalt, samlar lite här. Random thoughts, random me. :)

RSS 2.0